freddystankaromlivet

Alla inlägg den 26 september 2011

Av freddy - 26 september 2011 12:53

Jag ja vet det är en jävla massa spel inlägg nu ja vet.fy på mej ja vet.ja kan inte göra nåt åt det.men nu ska ja recesera uncharted 2-among thieves till ps3 som ja har spelat i en veckans tid.


men först innan ja börjar me recesionen ja har inte spelat ettan så ja kan inte jämföra..




Uncharted 2 - Among Thieves

handling :


Nathan Drake återvänder i Uncharted 2 - Among Thieves i ännu en pulshöjande upplevelse.

Skattjägaren Nathan Drake är tillbaka i Uncharted 2: Among Thieves. Det är ett rasande snabbt actionäventyr och skjutspel ur tredjepersonsperspektiv som är skapat av de prisbelönta utvecklarna Naughty Dog. Spelet släpps exklusivt till PlayStation 3.

När lyckan vänder honom ryggen luras Drake återigen in i den svekfulla värld av tjuvar och lejda skattjägare som han kämpat för att ta sig bort från. En mystisk artefakt tvingar ut Drake på en expedition för att hitta den mytomspunna dalen Shambhala i Himalaya.


va ja tycker om spelet:


ja va skeptiskt till spelet i dem första 4 kapitlerna i spelet.eftersom ja va riktigt ovan hur kontroller o kameran skulle funka men sen när det väl funka.ojoj vilket äventyr ja har haft i en veckans tid.spelet känns som det vore en film.det e smarta o roliga citat man får av drake.det e riktigt snygg grafik o det är en story som ja för en gångs skull bryr mej lite o ja har inte hoppat över en enda filmsekvens som har visat i spelet.det är varation på spelet.det är inte bara skjuta skjuta,.det är pussel.det är klättring.det är lite övernaturligt.men ja älskar detta spel.ja ska köpa etta o tvåan o samt trean som kommer i november.finns inte mycket ja kan klaga på förutom att fienden är lite korkade men det är ju bara bra för mej.för då kan man skjuta dem haha:).det ska komma en film på detta spel o det är faktiskt det första spel filmen som ja sr framemot.ja hoppas det blir mark wahlberg som huvudrollen .nej fyra plus får den av mej


Aftonbladet

Translate

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

vad tycker ni om bloggen?
 kanon bra
 bra
 helt okej
 dålig
 sämre

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

skriv till författaren


Ovido - Quiz & Flashcards