freddystankaromlivet

Alla inlägg under november 2011

Av freddy - 21 november 2011 10:05

idag blir det svenska legendariska doom metal bandet candlemass.mycket bra som ska tyvärr läggas ner efter den kommande skiva och dem har haft fyra tidigare sångare och är på den femte så dagens 3 from one blir en låt från dem tre första sångarna 



vi börjar me debuten där Johan Längqvist sjöng :




och nu deras bästa sångaren som ja tycker mest om.den som är mest kända me candlemass Messiah Marcolin



och nu sist till Thomas Vikström som endast gjorde en skiva tyvärr me dem.men ack va bra den är 




Av freddy - 20 november 2011 19:38

ja satt o funderade som vanligt på allt mellan himmel o jord och kom på en sak.att den som har fuktionshinder förstår den andra personen mycket bättre som har det oxå.ingen psykolog eller dem som "läser" till det kan någonsin förstå hur det är att ha ADHD.asperger.damp socialfobi M.M.de säger oftast att dem förstår problemen men ja tror inte folk gör det.inte för ja tycker dem som "läser" till det är dåliga människor nejdå.men det när den andra människan som har det fuktionshindret möter den andra.det är då problem löses oftast.min bästa vän förstår mej och ja förstår den personen.mest för vi har samma problem.man vet nästan exakt hur den andra har det om man börjar prata me det.men vi "fuktionshindrade människor.vi har vår värld där dem utomstående försöker tränga sej in.men det lyckas inte oftast

Av freddy - 20 november 2011 12:45

ja så ni vet har ja börjat kolla efter att göra en årets bästa skiva och ja började kolla hårdisken efter svar och då hittade ja 70 skivor från iår.har säkert den här veckan lyssnat på 30-40 av dem för att se om dem platsar i listan och till slut vart det 62 skivor kvar och en årets sämsta skiva.det va ganska lätt att den vart eftersom ja har hatat den skivan sen man fick höra små snuttar av det och i veckan tog ja me tid att lyssna på den.trodde först att inflames nya skit "Sounds of a Playground Fading".men sen när den här skivan kom så fick den botten platsen.man undrar va dem tänkte med när dem gjorde skiva.vilken skiva pratar ja om då?



 


Ja pratar om såklart om metallica/lou reed samarbetet som låter så illa så att dead by april och inflames är ett mästerverk för att inte prata om korn snetädning me dubstep.det är nästan mäsäterverk jämfört me den här skiten,ja har lyssnat 1.5 gånger igeom skivan och verkligen ansträngt mej för att hittat nåt posetivt om skivan.,men ja hittar absolut inget bra me dne här skivan.Både Lou reed och metallica har gått bäst före datum för lääääänge sen.metallicas bäst före datum försvan nånstans vid ...and justice for all skivan.den här prodden på den här skivan är ett skämt.låter som dem har rökt på och druckit en massa när dem har proddad skiten.och att ha lou reed i prat sång på nästan 16 låtar är en gåta för mej.vem orkar höra en dålig proddad pratsång skiva igenom hela skivan?nej tror det är dags för metallica och lou reed att gå i pension innan dem skämmer ut sej mer.men det går nog inte mer att skämma ut sej

Av freddy - 20 november 2011 10:02

idag  blir det tre från en med det brassarna.max cavelera "nya"band sen han hoppa av sepultura




och så sist måste vi ta en tribut låt som max gjorde till döds metal fadern chuck schuldiner


Av freddy - 19 november 2011 12:46

Conan the Barbarian 3D

 kastas Conan ut ensam i en hård och skoningslös värld och formas till en oslagbar krigare. Flera år senare korsas deras vägar igen och Conan vittrar hämnd. Men vad som börjar som en personlig vendetta utvecklar sig snart till en episk kamp mot Khalars hantlangare, skrämmande monster och omöjliga odds. Tillslut, ansikte mot ansikte med Khalar, är Conan den enda som står mellan de Hyboriska nationerna och en övernaturlig ondska, som hotar att sluka världen.

Conan the Barbarian, spelad av Jason Momoa (Game of Thrones), är tillbaka i den definitiva gestaltningen av Robert E. Howards hjälte och hans äventyr under den Hyboriska tidsåldern. Följ med på årets actionäventyr när Conan tvingas kämpa mot en uråldrig ondska för att hämnas mordet på sin far.

 

 

vad ja tycker om filmen :

 

detta är den första filmen ja har sett säkert på en månad och vad får man se då?en remake av klassikern från 82 och så blir mn inte ett dugg förvånad när man ser den här pankakan.det är samma visa som alla andra storslagna och "episka" filmer som kommer ut idag.platt story.tråkig musik.mycket blod.bröst och så klart en sexscen.vem är förvånad.sträck upp en hand då.okej det va ingen som vart förvånad.första timmen är ganska okej för då är det mycket blod och det kan reducera tråkigheten till en viss liten glädje och så kommer den kvinnliga huvudrollen och förstör allt.dålig skådespeleri av henne.andra timme som kommer blir bara tråkig för det blir  lite för mycket magi och sånt.synd att Ron perlman va bara me en stund för han kan lyfta en dålig film.Jason Momoa från GAme of Thrones gör som conan helt okej.inte lika bra som Arnold såklart men det funkar.men detta är ingen film ja vill se igen.never

 

 

 

++

Av freddy - 19 november 2011 09:33

idag blir det mycket på bloggen.först 3 from one.sen blir det en film recesion om nya conan.sen blir det mina favoritskivor del 4 och sen såklart en vanlig blogginlägg:)men nu blir det tre från en med white zombie :)




Av freddy - 18 november 2011 19:37

ja suttit och funderar på varför man är så stort behov av kärlek och förhållanden.sex och osv.ja har haft 3-4 seriösa förhållande och det har alltid vart att ja har till 90procent av fallen gjort slut efter ett halv år.oftast blir ja utråkad efter ett halvår och va me en tjej som man inte älskar så värst mycket som man har sagt.sex är inget viktigt del av mej överhuvudtaget.det är bara såna saker som är jobbiga.visst sex är skönt men det är nåt ja klarar mej utan.då tänker ni.han är oskuld som säger för sex är det bästa som finns.nej jag är inte oskuld.har haft sex en X gånger i livet.men det är bara en tråkig del.ja lever hellre ensam utan lustar som sprit.sex och droger.musik är mitt allt.det är den enda saken ja verkligen lever för i den här världen.för musik är det bland det bästa som finns på denna jord.ja har sagt att ja inte vill ha barn och det står ja för.ja vill inte gifta mej.inte ha sambo för ja behöver min lilla grotta som ja kan få krypa in och va den ja absolut vill.ja kan tänka mej att ha särbo.men tror inte så många därute som vill va särbo.varför kan man inte ha det?man har sitt eget place.

Av freddy - 18 november 2011 10:18

Crysis 2


Världen har drabbats av en rad naturkatastrofer och befinner sig på gränsen till total kollaps. Nu återvänder utomjordingarna med en invasionsstyrka och siktet är inställt på att utplåna allt mänskligt liv.

De börjar med att försöka slita hjärtat ur jordens mest ikoniska stad.

I New York är det utomjordiska hotet ständigt närvarande och en mardrömslik pest drabbar stadens invånare med en brutal epidemisk styrka. Samhällssystemet är i upplösningstillstånd, och staden ligger krossad i ett hav av flammor. Det här är New York som du aldrig tidigare sett det.

Varken paramilitära styrkor eller USA:s mäktiga militärmaskin har något att sätt i mot invasionsstyrkan. De som väljer att inte fly är så gott som döda. För att överleva detta dödsinferno krävs teknologi mer avancerad än någon modern soldat någonsin sett.

En man har bestämt sig för att överleva. En supersoldat utrustad med framtidens krigsteknologi och Nanosuit 2, gör ett sista försök att rädda mänskligheten från att gå under i New Yorks storstadsdjungel.



Vad ja tycker om Crysis 2:


ett snyggt spel är det.men inget mer.börjar se ett spår av detta i alla snygga spel som kommer.finns undantag som uncharted seriens om är grymt snyggt och bra.men hursomhelst.varför lägger ingen tyngd på storyn längre.det är ju absolut ingen varation på banorna.det är fullt med buggar och idiotiska samarbetspartner man har.det enda som ja ser det riktigt bra är att det är riktigt snyggt och vapnerna är riktigt snygga.sen vet ja inte om ja kan säga mer positivt.vart besviken.trodde att det skulle va vmycket roligare



Translate

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

vad tycker ni om bloggen?
 kanon bra
 bra
 helt okej
 dålig
 sämre

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

skriv till författaren


Ovido - Quiz & Flashcards